Website Review

phasesmoon com Web sitesinde bulunan diğer detaylar nelerdir?

Posta sonrası Phasemoon Com ve web sitesinde ve diğer parametrelerinde ayrıntılandırır.

Gece gökyüzünü izlemek ve bütün gökyüzünü taklit eden Gibbous ayı dinlemekle ilgileniyor musunuz? Astronomi, EON’lar için uygarlıklar arasında ayrılmaz bir rol oynadı ve tüm elemanlarımız dünyadan gördüğümüz tüm unsurlar merakımızı arttırmaya devam ediyor. Bununla birlikte, eski günlerde insanlar, ayın yükselen ve ayar zamanını anlama konusunda dahilerdi, bugün web sitelerinin yerini alıyor.

Phasemoon COM, Endonezya ve Türkiye’de yaygın olarak seyahat eden önde gelen web sitelerinden biridir. Bu yazıda, aynı hakkında ayrıntılı bir makale sunuyoruz. Ancak, gerçek web sitesi https://phasesmoon.com/dir.

Phasemoon nedir?

Phasemoon, kullanıcıların kendi ülkelerinde ayın aşamasını tanımalarını sağlayan popüler web sitelerinden biridir. Ayrıca, belirli bir günde ve bölgede görünürlük yüzdesini bilebilirsiniz. Ayrıca, ayrıca ağda olup olmadığını da tanırsınız. Aynı detaylar da diğer günler için de mevcuttur. Bu şekilde, Ay’ın aşaması ve görünürlüğü hakkında fikir edinebilirsiniz.

Önümüzdeki bölümlerde, Phasemoon Com ile ilgili ayrıntılı bilgi vereceğiz. Böylece aşağıda okumaya devam edin.

Web sitesinde bulunan diğer detaylar nelerdir?

Phasemoon, kullanıcıları ayın aşaması hakkında eğiten benzersiz bir web sitesidir. Şimdiki zamanda, insanların gökyüzüne bakmaları için zamanlar yoksa, bu web sitesi ayın aşamaları hakkında bir sekmeyi tutmak için ideal bir web sitesi olarak geliyor.

Aşağıda listelenen web sitesinde listelenen diğer detaylardır:

• Mevcut Ay Aşamaları ve Döngüsü

• Yeni ayın tarihi, ilk çeyrek, tam ve son çeyrek

• Bir sonraki dolunay / yeni ay için kaç gün, saat ve dakika kaldı

• Yükselen ve ayar zamanı

• ay yaşı, açı ve mesafe

Phasemoon Com – Diğer bazı bilgiler

Aşağıda, web sitesinin özgünlüğünü kanıtlamak için meşruiyetini kontrol etmek için parametreleri listeledik. Web sitesi için listelenen parametreleri okuyun – https://phasesmoon.com/:

• Güven Sıralaması – Web sitesinin ortalama% 85.9’luk bir güven derecesine sahiptir.

• Alan yaşı – Web sitesi 24-08-2018 tarihinde oluşturuldu.

• Sona Erme Tarihi – Alanın 24-08-2022 tarihinde sona eriyor.

• Kullanıcıların İncelemeleri – İnternette Kullanıcı Değerlendirmesi Yok

Parametrelere dayanarak, web sitesi Phasemoon Com’un otantik olup olmadığını kanıtlamak için daha fazla araştırma gerektiriyordu. Böylece, kullanıcıların web sitesini kullanmadan önce meşruiyeti kanıtlamak için bireysel olarak araştırmanızı öneririz.

Final sonucu

Phasemoon, kullanıcıların, bir dolunay ya da yeni bir ay olup olmadığı, Ay’ın aşamalarını kontrol etmek için kullanıcılara bir platform getiren yeni bir web sitesidir. Burada, kullanıcılar yalnızca ayın yükselen ve ayar zamanını belirli bir günde değil, aynı zamanda dünyanın herhangi bir bölümünü de anlayabilirler. Ayrıca, ayın mesafesi ve yaşını da bilebilirsiniz.

Bu makalenin Phasemoon Com hakkında tam bilgi sunduğunu umuyoruz. Web sitesi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Burayı ziyaret et.

Web sitesini kullandın mı? Deneyiminizi aşağıdaki yorum bölümünde paylaşın.

Christopher Stern

Christopher Stern is a Washington-based reporter. Chris spent many years covering tech policy as a business reporter for renowned publications. He has extensive experience covering Congress, the Federal Communications Commission, and the Federal Trade Commissions. He is a graduate of Middlebury College. Email:[email protected]

Related Articles

Back to top button